A férfiak és a sál. Hogyan viseld, hogy stílusos maradj?

A férfi sálak manapság nem csak funkciót töltenek be, hanem nagyon modernné és dizájnossá is varázsolják a viselőjét. Manapság a férfi nyaksálakat különböző színekben, formában, anyagban és mintában meg lehet találni a piacon. Egyes szövetek, mint a merinó gyapjú, a pamut, a len vagy a kasmír természetes növényi vagy állati eredetű rostokból és szálakból készülnek. Más anyagok, mint az akril, a műselyem, a poliészter vagy a spandex szintetikusak. A természetes eredetű sálak nem csak mutatósabbak, mint a szintetikusak, de sokkal kényelmesebb a viseletük. A férfi sálak különböző stílust tesznek lehetővé és mivel nagyon nagy a kínálat férfi sálak terén is, így mindig a szerint viselheted azokat és a szerint válogathatsz a sálkollekciódból, hogy éppen aznap mi is a célod. A cikkben néhány nagyszerű sálviselési lehetőséget mutatunk be.
A férfiak és a sál. Hogyan viseld, hogy stílusos maradj?

Amennyiben az egyszerűségre törekedsz

A szürke munkanapokon sok esetben azt várjuk el egy sáltól, hogy egyszerű legyen, és egyszerűen csak melegítse a nyakunkat. A Franky városias fekete sál többek között ezt nyújtja, ha éppen erre a sálra esik a választásod. Ezt a sálat számtalan módon a nyakad köré tekerheted, csakis rajtad és a saját ízléseden múlik, hogyan teszed ezt meg. A skandináv dizájnt tükröző sál puha, meleg merinó gyapjúból készült.

A sál, mint a hangulatunk kifejezőeszköze

A férfiak előszeretettel viselnek sötétebb színeket. Sálak közül is a fekete, a szürke és barna színeket részesítik előnyben. Azonban a fekete, vagy más sötét ruha komor hangulatát kellemesen megtöri egy jól megválasztott kiegészítő, mint egy sárga sál, egy piros karkötő, vagy egy égszínkék sapka. Ha szeretnéd te is kifejezni a hangulatodat a kiegészítőd kiválasztásánál, akkor törekedj megtörni a sötétebb ruháid komor hangulatát egy vidám színű vagy mintázatú nyaksállal. Ilyen lehet a Boho Bruce modál nyaksál, amelyen a finom rojtok elegáns megjelenést kölcsönöznek a viselőjének. A könnyű súlyú nyaksál retró virág –és madármintás díszítése minden évszakban ugyanolyan hatásos.

A szokatlantól eltérő sál kiválasztása

A szokatlantól eltérő sál azt jelenti, hogy kicsit bátrabb és bevállalósabb vagy, azaz nem csak az egyszínű és mindenféle mintát nélkülöző sál mellett teszed le a voksodat, hanem merészen egy pöttyös, egy kockás vagy egy teljesen extrém mintázatú sál mellett döntesz. Mint amilyen a Boho Bob modál nyaksál, amelynek rojtozott szélei egyszerre sugároznak lazaságot és eleganciát. A Dániában tervezett nyaksál jól párosítható a Boho kollekció más termékeivel.

A sál textúrája, amely stílusossá tesz

Ha szereted a sálat, akkor az időjárást is mindig vedd figyelembe, hiszen a stílusos férfi tudja, hogy a merinó gyapjúból készült puha meleg sál csakis télire való, míg a vékonyabb selyemsálat a melegebb napokon ildomos viselni. Amennyiben a Bren Brux selyem nyaksál mellett döntesz, biztos lehetsz benne, hogy minden szempár rád szegeződik majd, ha ebben a sálban lépsz ki az utcára. A sál ugyanis játékos Woodstock hangulatot áraszt és a legjobb természetes selyemből készült.

A komolyabb és a lazább megjelenést biztosító csősál

Szintén egyetlen típusú sállal el tudjuk érni, ha éppen komolyabb helyen van jelenésünk és eszerint öltözünk, vagy csupán egy laza, baráti találkozóra vagyunk hivatalosak. A Frederick barna városias csősál viselése nagyon egyszerű, hiszen csak a fejeden keresztül rá kell húzni a nyakadra, sem a körbetekeréssel, sem a megkötéssel nem kell bajlódni.

A Frisco városias fekete csősál a legnagyobb gondossággal, minőségi anyagokból készült. A mindenes fekete árnyalat pedig rendkívül elegánssá és kifinomulttá varázsolja azt a személyt, aki ilyen sálat hord.

Kapcsolódó cikkek

A pályázatírás legfontosabb szabályai: erre ügyeljünk, ha belevágunk!

A pályázatírás legfontosabb szabályai: erre ügyeljünk, ha belevágunk!

Akkor érdemes házon belül foglalkozni vele, ha valóban értünk hozzá.

Csapatépítés különleges helyszíneken

Csapatépítés különleges helyszíneken

Szeretnéd megtudni, hogy milyen különleges helyszínekre szervezhetsz csapatépítést, céges rendezvényt? Mi segítünk neked ebben!

5 tipp, hogy a vállalkozások ne érezzék kiszolgáltatottnak magukat

5 tipp, hogy a vállalkozások ne érezzék kiszolgáltatottnak magukat

Napjainkban mikro-, kis- és középvállalkozások tízezrei küzdenek azzal a problémával, hogy nem tudják megfelelően optimalizálni a költségeiket.