Milyen sportot válasszunk, ha fogyni szeretnénk?

Nem elhanyagolható ugyanis a mozgásforma kiválasztásakor, hogy mi pontosan a célunk. Amennyiben ez a fogyás, akkor is számos tényező van, ami befolyásolja a jó döntést. Ilyen például, hogy mekkora súlytöbblettel rendelkezünk.
Milyen sportot válasszunk, ha fogyni szeretnénk?

10 kiló alatti túlsúllyal az olyan mozgásformák, mint futás, aerobic, a különféle intervallumos és funkcionális edzések. Ha az otthoni sport mellett döntünk, az ellipszis tréner, a sífutó gépek, futópad mind nagy hasznunkra válnak, ezeket megtaláljuk az Insportline webáruház széles kínálatában.

Ha 10 kilónál több súlyfeleslegünk van, akkor különösen ügyelni kell az ízületekre, a szívünkre, a keringésünkre. Éppen ezért olyan mozgásformákkal kell megemelni a pulzust, amikhez nem kell ugrálni. Ilyen például az úszás, a gyaloglás, ennek intenzívebb formája, illetve még a kerékpározás is. Ekkora plusz súly mellett sokan nem szívesen járnak el otthonról edzeni, nekik nyújt biztonságos megoldást az otthoni gépek kínálata, amit a webáruházból megrendelhetnek. A futópad lehetőséget biztosít a sétákhoz is, és erőnlétünktől függően emelhetjük a terhelést. Remek választás a szobakerékpár, ez kis helyen elfér, de alaposan edzhetünk vele, és mindezt ülő helyzetben. A tornakellékek szintén egyszerűen beszerezhetőek. Figyeljünk a fokozatosságra, illetve a rendszerességre, mert hamar meghozza az eredményt.

Érdemes a széles sporteszköz kínálatban szétnézni, hiszen lehet, hogy az outdoor termékek, kosárlabda, trambulin, roller vagy kültéri pingpong láttán motiváltabbá válunk. Az edzéseknek nem kell hosszan elnyúlniuk, vezessük inkább be őket a mindennapokba, váljanak rendszeressé. Ha ez megtörténik, előfordulhat, hogy néhány hónap múlva több napos kerékpártúrára indulunk barátainkkal. A sport segítségével kinyílik a világ előttünk. Ehhez az insportline webáruház kortól és nemtől függetlenül, a motoros kiegészítők mellett a kerékpárok, vízi sportok, labdajátékok szerelmeseinek, illetve a fogyókúra kellékek és táplálékkiegészítők iránt érdeklődők számára is kínál megoldást.

Kapcsolódó cikkek

Hihetetlen sportigazságok

Hihetetlen sportigazságok a nagyvilágból

A legnagyobb sportfanatikusok általában mindent tudnak a szeretett sportágukról, de most megpróbálunk nekik is újat mutatni és összegyűjtöttünk hihetetlen tényeket a sportvilágából.

Hihetetlen sportigazságok a nagyvilágból

Hihetetlen sportigazságok a nagyvilágból

Vannak olyan általános tények és igazságok amikkel a legnagyobb sportrajongóknak nem lehet újat mondani, ezúttal viszont olyanokat gyűjtöttünk össze amelyekkel biztosan meglepetést tudunk okozni még nekik is.

Milyen sportot válasszunk, ha fogyni szeretnénk?

Milyen sportot válasszunk, ha fogyni szeretnénk?

Ez egy kicsit bonyolultabb annál, hogy ha túlsúlyosak vagyunk, menjünk futni.