TotalDrinks italbolt Törökbálinton - Szabadság tér 1.

Fedezd fel a legjobb borok, legkülönlegesebb sörök, töményitalok, valamint alkoholmentes üdítők széles választékát a Total Drinksnél!
TotalDrinks italbolt Törökbálinton - Szabadság tér 1.

A TotalDrinks Magyarország kiskereskedelmi italbolt-hálózata. Nap mint nap arra törekednek, hogy ne csak az ital fogyasztása, de már a beszerzése is élmény legyen számodra. Boltjaikban külön hangsúlyt fektetnek a minőségi környezetre, ahogy arra is, hogy a személyzet ne csak kiszolgáljon Téged, hanem valódi partnered legyen az italválasztásban.

Az online webshopban nem csak könnyedén eligazodhatsz, de a visszatérő vendégként folyamatos akciókkal és kedvezményekkel is találkozhatsz. Számukra azonban nem csak az a fontos, hogy jól érezd magad, hanem az is, hogy legyen egyáltalán holnap, ezért mindezt a lehető legfenntarthatóbban teszik.

Napról napra bővülő kínálatukban csak olyan ital található, amit maguk is kipróbáltak, és nyugodt szívvel ajánlják.

Gyere és próbáld ki Te is a TotalDrinks élményt Törökbálinton a Szabadság tér 1. szám alatt, vagy látogasd meg a webáruházat a www.totaldrinks.hu címen!

Kapcsolódó cikkek

Az Érdhez tartozó Fundoklia-völgyben érdemes egy sétát tenni, gazdag növény- és állatvilága csodálatos

Az Érdhez tartozó Fundoklia-völgyben érdemes egy sétát tenni

Sokszor még akkor sem ismerünk bizonyos helyeket, ha a közelében lakunk. Ilyen például az Érdhez tartozó Fundoklia – völgy, amely festői szépségével hívja fel magára a figyelmet.

A törökbálinti játszótereket - Bemutatjuk Törökbálint 3 legjobb játszóterét – csak nemrégiben újították fel.

Bemutatjuk Törökbálint 3 legjobb játszóterét

Törökbálinton több játszótér is található, de a felmérések szerint, talán ez a három játszótér nyerte el leginkább a szülők és a gyerekek tetszését.